15 anholdt efter politiaktion i Køge


KØGE: Efter længere tids efterforskning gennemførte Midt- og Vestsjællands Politi tirsdag morgen en større anholdelsesaktion i Køge.

Midt- og Vestsjællands Politi har tirsdag morgen anholdt 15 personer i en politiaktion, der har været  koncentreret omkring området ved Gymnasievej i Køge.

I alt har politiet været tilstede på 20 forskellige adresser. De anholdte sad om morgenen og det meste af formiddagen til afhøring, og de 12 personer blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde ved middagstid – resultatet er endnu ikke meldt ud til offentligheden.

– Det er et kriminelt miljø i Køge, som vi har haft fokus på i et stykke tid. Vi har fået fat på alle de personer, som vi gik efter, og de er sigtet for narkohandel. Det er vores opfattelse, at salget af narko blandt andet er sket via Snapchat, siger vicepolitiinspektør Jacob Olsen.
Der er tale om 12 mænd i alderen 20-54 år.

Der er i forbindelse med anholdelserne gennemført ransagninger af en række lejligheder og kælderrum i området. Det er i den forbindelse indtil nu gjort mindre fund af kontanter og euforiserende stoffer.