GYS: Mand fandt lig under Pokémon jagt


Her kører Falck fra stedet med liget, formentlig er der tale om en tragisk hændelse og liget skal nu undersøge af retsmedicinere.


Tirsdag aften ved 22-tiden fandt en mand på Pokémon-jagt et lig i et vandløb / grøft i bydelen Stige, i det nordlige Odense.

Ifølge Local Eyes oplysninger er liget medtaget efter at have ligget i længere tid på stedet, det vides endnu ikke om det er en mand eller en kvinde.

På stedet blev det afkræftet at den fundne person på nogen måde har med den savnede 17-årige Emilie at gøre – dette lig har ligget på stedet i længere tid blev det oplyst af en kilde på stedet til Local Eyes.

Fyns Politi blev alarmeret kl. 22.05 om ligfundet, en mand på jagt efter Pokémons havde fundet liget nede i en grøft / vandløb tæt op af Odense Nord Miljøcenter, for enden af en lang grusvej bag Skippervej i byen Stige.

Brandvæsen rykkede ud med redningsfolk, men det stod hurtigt klart at der ikke blev brug for dem. Politi arbejde et stykke tid på stedet, hvorefter en rustvogn fra Falck kom til stedet og fjernede liget fra stedet.

Den mandlige Pokémon-jæger vil angiveligt lige holde en pause ovenpå aftenens ubehagelige oplevelse.


KLIK og se mere tv