Mand anholdt: 41-årig kvinde dræbt af skud

AALBORG: Tidligt fredag aften klokken 18.15, modtog Nordjyllands Politi anmeldelse fra Skelagervej i Aalborg om, at en kvinde var blevet ramt af skud. En mistænkt 52-årig mand er anholdt på stedet. Politiet arbejder massivt i området.

Den ramte kvinde på 41 år blev hurtigt indbragt til behandling på sygehuset i kritisk tilstand, hvor hun kort efter afgik ved døden. En 52-årig mistænkt mand er blevet anholdt af politiet.

”Vi sendte øjeblikkeligt adskillige patruljer til stedet, der i øjeblikkeligt arbejder i området,” siger vicepolitiinspektør fra Nordjyllands Politi, Anders Uhrskov.

”Derfor kan vi på nuværende tidspunkt ikke gå i detaljer med omstændighederne omkring denne tragiske hændelse, men vi arbejder på højtryk for at klarlægge, hvad der sket før, under og efter.”

Vicepolitiinspektøren forklarer, at politiets opgaver lige nu – efter at have afspærret området – er at sikre området, undersøge gerningsstedet, foretage afhøringer af vidner samt forskellige forhøringer i området.

”Vi har mange efterforskningsskridt foran i de kommende timer og dage for at få det fulde overblik,” understreger Anders Uhrskov.

Nordjyllands Politi opfordrer alle, der har set noget eller har andre oplysninger i sagen til at ringe til poltiet på telefon 114.

”Ring hellere til os en gang for meget end for lidt.

Den anholdte 52-årige er sigtet for drab. Den afdøde og den mistænkte har en relation til hinanden.