Brand i fryser sendte beboer på hospitalet til tjek


BLISTRUP: Lørdag aften kl. 18.40 blev der slået alarm til 1-1-2 om ildløs i et ældre hus på Helsingevej i udkanten af Blistrup. Brandkøretøjer fra begge brandstationer rykkede ud til adressen, hvor det heldigvis ikke var så alvorligt som frygtet.

Det var en kraftig røg fra adressen, men da brandkøretøjerne nåede frem viste det sig at branden var i et rum i en ældre muret garagebygning, og ikke i selve villaen. Der var dog masser af røg og det så umiddelbart alvorligt ud, da sort tyk røg sjældent er noget godt tegn.

Røgdykkerne kunne dog hurtigt få has på branden, idet der var tale om ildløs i en fryser som stod i et seperat rum i den murede garage og heldigvis havde ilden – trods den voldsomme røg – ikke nået at sprede sig ud i resten af bygningen, som dog ikke slap for en vis grad af røgskader.

En af villaens beboere blev tilset på stedet af en ambulance for mulig røgforgiftning, Han havde formentlig forsøgt at få slukket ilden og havde i den forbindelse fået en del røg. Ambulancen tog den mandlige beboer med til nærmere kontrol på sygehuset i Hillerød – der er dog ingen oplysninger om noget alvorligt.

Trafikkaos i rundkørsel
Under sommerferien er der som en ekstra sikkerhed indført udrykning fra begge brandstationer i kommunen, derfor var der hurtigt en stor mængde brandbiler på stedet og det medførte en del forvirring hos bilisterne som gerne ville rundt i rundkørslen Udsholtvej – Helsingevej.

Det var ikke alle bilister som helt kunne følge med i både de blå¨blink, politiet, ambulance, brandbiler og følge den tegngivning som brandfolkene gav, så bilerne kunne passere – men det lykkedes uden nogen stødte sammen trods forvirringen.