Fortsat ingen tog mellem Nyborg og Odense onsdag


Arkivfoto


Der skulle kun have været lukket for togtrafik mellem Odense og Nyborg i Pinsen. Men det holdt ikke stik for Banedanmark, der nu fortæller, at strækningen vil være lukket onsdag med.

Det sker, efter Banedanmark mandag fortalte, at strækningen ville åbne tirsdag, og tirsdag fortalte, at strækningen ville åbne onsdag.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

– Vi har gennemgået projektet og de endnu udestående arbejder, og vi må konstatere, at der er for stor usikkerhed i prognoserne, til at vi kan love passagertrafik mellem Nyborg og Odense i morgen onsdag, skriver anlægsdirektør i Banedanmark Steen Neuchs Vedel i en pressemeddelelse.

Der er tale om arbejdet med en stoppemaskine samt nogle sikringsarbejder på Odense Station, der ikke er færdige.

– Da vi på nuværende tidspunkt ikke kan melde en sikker prognose ud til jernbaneselskaberne og passagererne, vælger vi at sige, at der ikke vil køre passagertrafik mellem Nyborg og Odense i morgen onsdag.

– Det beklager vi selvfølgelig dybt, siger anlægsdirektør i Banedanmark Steen Neuchs Vedel.

Med lukningen må passagererne indstille sig på at tage togbusser på strækningen, der er en af de travleste og mest brugte i Danmark.

Udsættelsen af genåbningen betyder, at Banedanmarks sløje måned fortsætter. Tidligere i maj, under Kristi himmelfart, var der ligeledes lukket på strækningen grundet sporarbejde.

Det skulle være færdigt søndag den ottende, men der blev først genåbnet onsdagen efter.

/ritzau/