Ingen anholdte ved lørdagens MIB demo

KØBENHAVN: MIB demonstrationen lørdag forløb - ifølge Københavns Politi - fredeligt og politiet har oplyst et deltagerantal på ca. 600 personer.

Demonstrationen skabte helt som forventet en række trafikale udfordringer på sin vej. Den startede på Enghave Plads og gik ad Enghavevej – Vigerslev Allé – Toftegårds Plads – Toftegårds Allé – Sdr. Fasanvej - Smallegade – Gl. Kongevej – Hammerichsgade – Vesterbrogade - Rådhuspladsen.

Undervejs passerede demonstrationen zoologisk have, hvor der trods opfordring om det modsatte, blev afskudt fyrværkeri - det var der en del dyrevenner som ikke var begrejstrede for.

Demonstrationen passerede også Vestre Fængsel hvor der blev et kort stop, og enkelte deltagere benyttede lejligheden til at hive lidt i fængselsporten. Der var en del politi tilstede bag porten, og efter lidt larm fortsatte man fra stedet.

Uden noget videre drama nåede demonstrationen frem til Rådhuspladsen omkring kl. 21.30 og var ikke længere til gene for trafikken i København, på Rådhuspladsen blev der vanen tro holdt taler og spillet musik for fuld udblæsning.

Det hele er forløbet fredeligt, oplyser Københavns Politi, der blev afskudt lidt fyrværkeri undervejs men intet skete som medførte anholdelser.