Efterlyst på sociale medier: Midaldrende mand fundet død i vandet

MUNKERUP: Redningsmandskabet fra Gribskov Beredskab rykkede mandag aften kl. 23.50 ud med ‘Rescue Gilleleje’, for at bistå i eftersøgningen af en midaldrende mand fra Helsingør.

En stor eftersøgning var i fuld gang, hvor politiet allerede var i gang med flere patruljer og hundevogne, og en af forsvarets SAR-helikoptere ankom kort efter at ‘Rescue Gilleleje’ var ankommet til området udfor Munkerup.

Pårørende og venner til manden havde selv ledt efter manden indtil kl. 19.15, hvor der blev slået alarm til Nordsjællands Politi, ligeledes var der via sociale medier iværksat en efterlysning af manden som hurtigt spredte sig.

Forskellige fund gjorde angiveligt at man til sidst kunne koncentrere eftersøgningen omkring Munkerup og vandet udfor Munkerup.

Fundet af redningshelikopteren
Ulykkeligvis viste det sig at den værste frygt holdt stik, den midaldrende mand fra Helsingør blev fundet død i vandet af redningsmandskabet i helikopteren og straks reddet op. Fundet skete omkring kl. 00.15, ca. 300 meter fra land.

De pårørende er underrettet om det tragiske dødsfald, og har via en mængde opslag på Facebook takket de som hjalp og støttede under eftersøgningen af manden.

Politiet oplyser at der ikke er mistanke om, at dødsfaldet skyldes en forbrydelse.