Fyns Politi: Mand dræber kvinde i Otterup og begår selvmord


Det er ifølge politiet et drab og et selvmord, som er gået forud for, at en kvinde og en mand tirsdag blev fundet døde i deres hjem på Nordfyn.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse onsdag.

De to personer blev tirsdag fundet døde på en adresse i Otterup.

Siden er de blevet identificeret, og der er ifølge politiet tale om en 73-årig kvinde og en 77-årig mand, som begge boede på adressen.

– En obduktion har nu klarlagt, at den 73-årige kvinde er blevet dræbt, skriver Fyns Politi i pressemeddelelsen.

– Det er politiets opfattelse på baggrund af den samlede efterforskning, at det er den 77-årige mand, der har dræbt den 73-årige kvinde, og som efterfølgende har begået selvmord, lyder det videre.

Ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger er både manden og kvinden dræbt af skud, men det er ikke blevet bekræftet af politiet.

Manden og kvinden var ifølge avisen gift og boede sammen i en villa på Bøgevej.

Politiet fik anmeldelsen om, at manden og kvinden var fundet døde tirsdag klokken 16.31. Men det vides ikke, hvornår drabet er sket.

Anmeldelsen kom, da en person ringede til alarmcentralen og fortalte om fundet af de to livløse personer. De blev efterfølgende identificeret som beboere i huset.

Det er politiets opfattelse, at der ikke er andre implicerede i sagen. Det fremgår ikke, hvem der fandt manden og kvinden.

De pårørende er blevet underrettet. Politiet ønsker ikke at sige mere om sagen for nuværende.

/ritzau/