Knivstikker efterlyst: Ung mand stukket to gange med kniv


LYNGBY: Mandag aften omkring klokken 20.29 blev en 16-årig ung mand fra Gentofte stukket i lysken med en kniv. Overfaldet skete ved Fakta på Jernbanepladsen, hvor den unge mand blev ramt at to knivstik.

Den unge mand var sammen med nogle venner, da de kom op at skændes med en anden gruppe unge, hvorefter gerningsmanden stak den 16-årige. Den 16-årige blev kørt til behandling på hospitalet. En af de 16-åriges venner var umiddelbart forinden blevet truet med en kniv i forbindelse med et forsøg på røveri, og der er sandsynligvis tale om samme gerningsmand.

Gerningsmanden beskrives som A: Mand, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, sorte krøller og tyndt overskæg. Iført BLS kasket og medbragte en sølv køkkenkniv.

De øvrige personer, der var sammen med gerningsmanden beskrives som B: Mand, ca. 175 cm høj, spinkel af bygning, 15-16 år, dansk af udseende, iført BLS kasket, blå jakke og cowboybukser, C: Mand, kraftig af bygning, iført sort knælang jakke med pelskrave. D: Mand, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, iført sort kasket omvendt på hovedet og blå jakke. E: Mand, brun i huden, iført BLS kasket og sort jakke.