Fire mænd anholdt i sag om skuddrab i Kalundborg


Politiet har tirsdag morgen anholdt fire mænd ved en anholdelsesaktion i Københavnsområdet. De anholdte er alle mistænkt i skudsagen fra Kalundborg i november, hvor to mænd blev dræbt og en mand alvorligt såret.

Midt- og Vestsjællands Politi har tidligt tirsdag morgen gennemført en anholdelsesaktion, hvor fire mænd blev anholdt. De er alle mistænkt for at stå bag skudepisoden i Kalundborg, hvor to mænd blev dræbt og en tredje mand fik svære kvæstelser.

Flere politikredse assisterede Midt- og Vestsjællands Politi ved anholdelsesaktionen, som foregik i Storkøbenhavn. De fire anholdte er alle i 20´erne og fra Storkøbenhavn. Politiet foretager efterfølgende ransagning af flere adresser og lokaliteter i hovedstadsområdet.

Skudepisoden skete tirsdag den 17. november 2020 lige efter kl. 18.00 på parkeringspladsen ved et supermarked på Nørre Allé i Kalundborg. Sagen er siden blevet intensivt efterforsket, hvilket førte politiet på sporet af de fire mistænkte, som i dag blev anholdt.

”Vi har udført et meget omfattende efterforskningsarbejde, der nu har givet os grundlag for at skride til anholdelse. To mænd blev dræbt og en alvorligt såret ved det særdeles voldsomme angreb. Det er helt uacceptabelt, og vi er derfor tilfredse med, at vi er nået hertil i efterforskningen” siger efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Jacob Olsen.

De fire anholdte vil alle senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling. Anklageren vil begære dørlukning i sagen, hvilket betyder, at politiet ikke kan komme med yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.