Flere unge sigtet for brandstiftelse på kendt musikstudie


Østjyllands Politi har sigtet ni unge kvinder og mænd mellem 16-20 år for ulovlig indtrængen, hærværk og brandstiftelse i forbindelse med efterforskningen af branden i musikstudiet Puk Studio nord for Randers.

Det var natten til den 28. december, at studiet, der har stået tomt længe, brændte ned, og siden har Østjyllands Politi efterforsket branden som påsat.

En gruppe personer fra Randers-området kom under efterforskningen i politiets søgelys, og de ni sigtede har i løbet af de seneste uger været til afhøring. Der har ikke været grundlag for varetægtsfængsling af de sigtede.

”Foreløbigt er alle ni sigtet for forsætlig brandstiftelse, men vi har en formodning om, at det nok ikke er alle, der har været direkte involveret i selve ildspåsættelsen. Det forventer vi, at vi bliver klogere på i løbet af den videre efterforskning, ” siger politikommissær Arne Mikkelsen.

Af hensyn til efterforskningen og de involverede, ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen eller de sigtede.