Rasmus Paludan modtog mistænkelig pakke: Indholdet viste sig at være ufarligt


RØDKÆRSBRO: Midt- og Vestjyllands Politi har mandag været til stede på en adresse i Rødkærsbro, efter beboeren på adressen havde åbnet en mistænkelig pakke.

– Vi har i dag haft en hændelse i Rødkærsbro, hvor en borger havde modtaget en mistænkelig pakke, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Pakken indeholdt to flasker med ukendt væske. Midt- og Vestjyllands Politi tog ingen chancer og afspærrede et mindre område omkring huset, indtil Beredskabsstyrelsens eksperter i kemiske stoffer havde undersøgt pakkens indhold. Modtageren af pakken blev tilset af en læge på stedet, men det var ikke nødvendigt med nærmere undersøgelser.

Midt- og Vestjyllands Politi har ikke identificeret den omtalte modtager af pakken, men Rasmus Paludan, partileder for det indvandrerkritiske parti Stram Kurs, er selv stået frem på sociale medier og oplyst at han var modtager af pakken, og filmet det massive opbud af køretøjer fra politiet, Beredskabsstyrelsen samt læge og ambulancer.

Beredskabsstyrelsen fik under stor sikkerhed lavet en indledende undersøgelse af væsken og vurderingen endte med at væsken var helt ufarlig.

”Vi kender ikke motivet bag, at denne pakke er sendt til den pågældende, men det er selvfølgelig noget af det, vores efterforskning nu skal klarlægge”, siger vicepolitiinspektør Sune Espersen fra Midt- og Vestjyllands Politi.