Togvogn mistede presenning gennem Storebæltstunnelen i august


Efter en hændelse i onsdags, hvor en borger observerede en vippende lastbiltrailer på en togvogn på vej over lavbroen, som resulterede i, at al transport med lastbiltrailer på såkaldte lommevogne blev indstillet, til der er klarhed over forløbet, er der nu fremkommet endnu en lignende hændelse tilbage fra august 2020.

Her så en borger denne togvogn som var ved at blive undersøgt på Korsør Station, efter den angiveligt havde fået revet sin presenning af, efter en tur gennem Storebæltstunnelen.

Han tog derfor disse billeder på stationen og tog samtidig kontakt til transportministeren, som resulterede i han blev ringet op og udspurgt om hændelsen, kun få timer efter han havde kontaktet dem, hvorved de er bekendte med hændelsen i august sidste år, det oplyser Carsten Sams til localeyes.

– Jeg mener at det er sandsynligt at der er problemer i tunellen med alt materiel med let presnings opbygning under specielle forhold hvor der er et højt vindtryk i tunellen. Jeg skrev til transportminister Benny Engelbrecht i går og blev inden for en time ringet op af en embedsmand fra ministeriet, så tænker de tager det alvorlig, siger Carsten Sams til Local Eyes.