Fem dages eftersøgning: Endnu ingen spor efter 46-årig kvinde


HELSINGE: Tirsdag var fem hundepatruljer i aktion i Valby Hegn, ligesom der var et ukendt antal betjente på eftersøgning i selve Helsinge by. Desværre gav dagens politiindsats ikke nogen nye spor efter den savnede X.

**Den savnede 46-årige kvinde fra Helsinge blev onsdag d. 13 januar 2021 fundet død i Valby Hegn nær Helsinge. Der er umiddelbart intet, der tyder på, at kvinden har været udsat for en forbrydelse. De pårørende er underrettet.**

Eftersøgningen af den savnede X fra Helsinge fortsætter ufortrødent, og tirsdag gennemgik fem hundepatruljer skovstykket Valby Hegn og uniformerede betjente søgte rundt om i helsinge på såvel offentlige som private pladser – ulykkeligvis uden held.

Under politiets arbejde i Valby Hegn spurgte forbipasserende ledelsen på stedet om råd til hvordan de hver især kunne hjælpe til i eftersøgningen af X. Ligeledes gav mindst en forbipasserende clairvoyant politiet mulige tips til hvor de skulle søge efter X, ligesom mange udtrykte taknemmelighed over betjentenes indsats i det våde og kolde skovområde.

Nordsjællands Politi beder fortsat beboere i området i og omkring Helsinge om at kigge i haver, skure, brændeskure, legehuse, grøfter, buskadser på egen ejendom og – hvis naboen ikke er hjemme i disse dage – så kig også der, da det er vigtigt at X bliver fundet, så familien kan få vished for hendes skæbne.

Sidste livstegn fra X var onsdag aften, hvor hun var i kontakt med en pårørende og da der efterfølgende ikke var kontakt til hende slog familien alarm, sent fredag eftermiddag til Nordsjællands Politi. Uret tikker, og tirsdag er det seks dage siden nogen har set eller hørt fra X.

Siden da har en stor gruppe af hundefolk fra Nordsjællands Politi ledt intenst efter X, mandag var Beredskabsstyrelsen også indsat for at afsøge flere søer i lokalområdet med særligt udstyrede droner – indtil tirsdag aften har ingen af indsatserne endnu bragt noget nyt i sagen om den forsvundne 46-årige X.

X er cirka 170 centimeter høj, spinkel af bygning og har mørkt, kraftigt, skulderlangt hår. Hun er formentlig iført en grå, halvlang softshell-jakke af mærket Ilse Jacobsen, oplyser politiet i en efterlysning af kvinden.