Varetransport med cigaretter udsat for groft røveri


Da chaufføren opdagede de to mænd, råbte han dem an og forsøgte at lukke dem inde ved at lukke liften. Han blev dog sparket på skulderen af den ene, medens den anden mand truede med et kabel. Arkivfoto


Onsdag middag blev en varetransport fyldt med cigaretter udsat for røveri. To maskerede mænd sparkede chaufføren og slag afsted med 144 kasser cigaretter.

Onsdag kl. 11.23 anmeldte en 51-årig mandlig chauffør på en varetransport til et supermarked, at han netop var blevet udsat for et røveri.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

To maskerede mænd var hoppet på ladet af varetransporten, medens chaufføren var inde i butikken med varer.

Da chaufføren opdagede de to mænd, råbte han dem an og forsøgte at lukke dem inde ved at lukke liften. Han blev dog sparket på skulderen af den ene, medens den anden mand truede med et kabel.

De hoppede ned fra ladet, løb hen til en sort Volvo V70 med en enkelt nummerplade YL54535, hvori de kørte fra stedet i ukendt retning.

Røverne havde forinden nået at læsse 14 kasser med cigaretter ind i deres bil, inden de blev opdaget.

Nummerpladen på flugtbilen viste sig at være stjålet d. 290316 fra en bil ved Kastrup lufthavn. Chaufføren slap fra røveriet uden egentlig personskade.

De to røvere blev beskrevet som:
A: Mand. ca. 180-190 cm høj, dansk af udseende, almindelig af bygning, iført sort hættetrøje og lyse bukser. Han bar en sort maske for ansigtet med et dødningehoved på. Han talte flydende dansk;

B: Mand. ca. 175-185 cm høj, dansk af udseende, almindelig af bygning, iført lysegrå hættetrøje og mørke bukser. Han bar en sort maske for ansigtet. Han talte flydende dansk. Politiet ledte forgæves efter røverne og deres bil i området.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket røverne og deres bil i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.