Privatvideo: Yahya Hassan skyder ung mand i Aarhus


På mobilvideoen ser man en person som angiveligt er Yahya Hassan true den 17-årig med en pistol. Den kendte digter er ikke glad for at blive filmet og råber til den 17-årig at han skal lægge den ned eller han bliver skudt. (Video fra Facebook-siden ‘Yahya Hassan & de 24 røvere’).


Den 17-årig mand som søndag aften blev ramt af skud i Aarhus, har delt en mobilvideo på Facebook hvor Yahya Hassan angiveligt truer ham med en pistol og skyder.

Den 17-årig er kørt på hospitalet og han skulle være uden for livsfare.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

På mobilvideoen ser man en person som angiveligt er Yahya Hassan true den 17-årig med en pistol. Den kendte digter er ikke glad for at blive filmet og råber til den 17-årig at han skal lægge den ned eller han bliver skudt.


(Foto fra Facebook-siden: Yahya Hassan & de 24 røvere).

– Jeg pløkker dig, hvis du ikke smider den nu (mobiltelefonen som den 17-årig filmer med). Jeg pløkker dig, skriger personen som angiveligt er Yahya Hassan i videoen.

Derefter gør han alvor af truslerne og skyder den unge mand. Han blev kørt på hospitalet og er uden for livsfare.

LÆS OGSÅ: Yahya Hassan udsteder dummebøde til bandemedlem
LÆS OGSÅ: Yahya Hassan udsteder dummebøde til bandemedlem

Video fra Facebook-siden ‘Yahya Hassan & de 24 røvere


(Foto fra Facebook-siden: Yahya Hassan & de 24 røvere).

Episoden fandt sted i kappelvænget i Århus hvor Yahya Hassan i går lørdag var oppe og slås, hvor han fik brækket sin næse.

Yahya Hassan har i de sidste par måneder flere gange lagt sig ud med bandemedlemmer, hvor digteren har truet dem og deres familiemedlemmer.

På Facebook har Yahya Hassan kommenteret episoden: