Yahya Hassan udsteder dummebøde til bandemedlem


Yahya Hassan (Foto fra Facebook).

Yahya Hassan har i de sidste måneder været i en slags krig mod bandemedlemmer fra især Black Army. Den kendte digter har flere gange været i direkte konfrontation.

For få timer siden offentliggjorde Yahya en video, hvor han truer et bandemedlem fra Black Army og udsteder en dummebøde på 200.000 kroner.

Like localeyes.dk på Facebook

- Du har en dummebøde på 200.000 kroner som du skal betale inden for en uge. Hvis du ikke gør det, så kommer jeg og fucking henter dig, din dumme perker, siger Yahya Hassan i videoen.

Besked til Black Armys krigsminister Youssef Taha Shaco

Opslået af Yahya Hassan på 20. marts 2016

Den meget ophidset digter fortsætter i samme stil og truer bandemedlemmets familiemedlemmer.

Det er langt fra første gang at han truer bandemedlemmer fra Black Army eller andre gadebander.

Den 10. februar var han nærmest op og slås med en ung mand som Hassan mente afpressede ham for penge.

Få dage forinden den 8. februar fik Local Eyes's en læservideo, hvor digteren truer nogle personer i en telefonsamtale. De skulle angiveligt have kritiseret ham på Facebook. Yahya Hassan mener at kritikerne er bandemedlemmer og truer dem med at 'kneppe' deres mødre og søstre.

I sidste weekend den 12. marts blev han påkørt af en bil som han løb ud foran da en gruppe fjender var efter ham. Yahya endte med sin arm i gips.

Den 19. februar forsøgte ukendte gerningsmænd at brænde Yahya Hassans familie inde. I det der blev sat ild til brandbare væsker ved hans mors opgangsdør i Aarhus-bydelen Hasle på Fjældevænget. Heldigvis kom ingen personer til skade.