Tre på skadestuen efter husspektakler: Nabo kom til undsætning med sit baseballbat


En anden beboer i opgangen ville komme kvinden til undsætning. Han tog et baseballbat og en foldekniv med sig ned på gaden. (Vejle onsdag eftermiddag).


Onsdag eftermiddag blev tre personer kørt på skadestuen efter et voldsomt slagsmål i Vejle. Et kærestepar var oppe og slås på gaden. En nabo ville dysse situationen ned og tog sit baseballbat med.

Det hele startede, da et kærestepar kom op at skændes. Skænderiet startede i parrets lejlighed, men fortsatte nede på gaden. Her overfaldt den 36-årige mand sin 38-årige kæreste med slag og spark, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

En anden beboer i opgangen ville komme kvinden til undsætning. Han tog et baseballbat og en foldekniv med sig ned på gaden. Kniven stak han i jorden, mens baseballbattet blev taget i brug i så voldsom en grad, at det lykkedes ham at brække kæben på den 36-årige.

Den 36-årige mand er nu sigtet for grov vold mod sin kæreste foruden en sigtelse for vold mod den 54-årige mand fra opgangen.

Den 54-årige er ligeledes sigtet for grov vold mod den 36-årige, og samtidig er han sigtet for overtrædelse af våbenloven, fordi han havde en foldekniv og et baseballbat med sig.

Begge mænd har allerede erkendt forholdene, oplyser politikommissæren, til vafo.dk