Test din næste støvsuger derhjemme


Dette er sponsoreret indhold

Synger din støvsuger på sidste vers? Har den snart udtjent sin sugepligt? Her kan du finde de bedste tests af forskellige støvsugere, der kan klare alle formål i dit hjem. Du finder let den næste støvsuger her, og så kan med god samvittighed smide din gamle, trofaste støvsuger ud og købe en helt ny. Det giver fornyet energi til dit hjem, der bliver støvfrit og skinnende rent som aldrig før.

Ethvert hjem har en støvsuger. Det er en trofast del af rengøringen. Den holder støv og meget andet skidt fra døren, gulvet og gulvtæpperne, så dit hjem altid ser rent og fint ud. Hellere krumme tæerne på et rent gulvtæppe end at krumme tæer over, hvor snavset det kan se ud.

Netop derfor skal du investere i en ordentlig støvsuger til dit hjem. En støvsuger, der fjerner støv og spindelvæv fra alle kroge og hjørner i dit hjem uden for meget besvær. På støvsugertest.dk kan du finde alverdens støvsugere, der alle klarer forskellige støvsugeopgaver til perfektion. Du kan være sikker på at finde en støvsuger, der passer på dit hjem og holder støvet fra måtten.


Smid trygt din gamle støvsuger ud og invester i en ny. Foto: Unsplash

Et nyt marked for støvsugere
Når en ny støvsuger skal på markedet i EU, må den opfylde en lang række kriterier af forskellig art. De bliver derfor gennemtestede i mange slags kategorier som støvsugning af hårde gulve og gulvtæppe, men også egenskaber som holdbarhed og funktionalitet, og selvfølgelig hvor brugervenlige de er.

Til sidst bliver de tjekket for støj og energi. En støvsuger er svær at tysse på, men nogle støvsugere larmer mere end andre. Energiforbruget kan dog lettere reguleres, og det bliver lettere at finde miljøvenlige modeller til hjemmet.

Markedet er fyldt med alle slags støvsugere, og deres sugeevne varierer alt efter formål. En helt almindelig støvsuger med rør og pose er, kan du svinge rundt i stuen, som du plejer, men her er du begrænset af, at du altid skal holde øje med den nærmeste stikkontakt.

Med en håndstøvsuger og en, der er ledningsfri, kan du kan danse rundt i huset lige så tosset, du vil. Livet bliver lidt lettere, når det er trådløst, og disse typer mindsker besværet i stor stil. Hvis du er rigtig snu og futuristisk, kan du også få robotterne til at klare det for dig. Når du ikke er hjemme, kan du få en lille robotstøvsuger til at fise rundt i huset og samle støv på den effektive måde.


Støvsug stuen hurtigt med en håndstøvsuger. Foto: Pixabay

En støvsuger der ikke taber pusten
Står du altid med en fod i fremtiden, fordi du ikke kan styre din egen nysgerrig? Så er en Dyson støvsuger måske lige noget for dig. Selvom en Dyson-støvsuger har rødder i 80’erne, så er den lavet på banebrydende teknologi, som gennem en årrække er blevet synonym med brandet selv. En Dyson er støvsugerens svar på en DeLorean, den er unik i sit udtryk og både retro og futuristisk i sit design.

Vi kender alle til, hvordan almindelige støvsugere med pose taber pusten, så snart posen bliver bare lidt fyldt. I slutningen af 70’erne spurgte James Dyson sig selv, om ikke man kunne opfinde en støvsuger, der ikke tabte sugekraft på den måde. Så det gjorde han. Men innovativ centrifugalkraftsteknologi skabte han støvsugeren fra Dyson, som vi alle kender i dag.
Her lidt over 40 år senere kan du få en poseløs og ledningsfri støvsuger fra Dyson, der ikke taber sugeevne efter brug. Du kan få den i mange forskellige slags, både som håndstøvsuger og ledningsfri støvsuger.

Fordi teknologien er banebrydende, vil du ofte opleve, at en Dyson er lidt dyrere end andre støvsugere på markedet. Til gengæld slipper du også for at investere i dyre støvsugeposer, der hele tiden skal skiftes, hvis du støvsuger ofte i dit hjem. På den måde kan de være gode penge at spare i at købe kvalitet frem for en billig støvsuger, der måske skal udskiftes efter bare et par år.

Find din næste støvsuger
Uanset om du skal have en Dyson eller en helt almindelig støvsuger med pose og rør, så tjek hjemmesiden ud for mere information. Du kan gå på opdagelse i alle slags støvsugere, og finde dem, der er bedst i test til selv de billigste priser.

Hvis dit hjem er stort, så kræver det en helt andet støvsuger, end hvis du bare har et værelse, du skal støve af. Har du bare har krummer i sofaen, så behøver du ikke mere end en håndstøvsuger til at klare dine støvsugebehov. En Dyson kan du få til at klare alle slags støvsugebehov, men prisen er også derefter.

Har du en stor familie, der alle glemmer at tørre skoene af, inden de træder inden for, så kan en robotstøvsuger være sagen. Når alle er ude af hjemmet, kan det klare det værste, så du opretholder et højt bundniveau uden at røre en finger selv. Der er støvsugere til alle slags behov bare et enkelt klik væk.