En dræbt og en hårdt såret af skud i Vollsmose


Fyns Politi bekræfter torsdag formiddag at der blev affyret skud i Vollsmose, kort før midnat onsdag aften.

Politiet fik en anmeldelse om skud onsdag aften kl 23.49 og var umiddelbart efter på stedet. Ved ankomst til Egeparken i Vollsmose konstaterer politiet, at to personer er ramt af skud. Den ene person er afgået ved døden. Den anden person er hårdt såret, men er nu efter behandling stabil. Begge mænd er 31 år gamle.

En hund er også blevet dræbt under skyderiet, og ligger tilbage på gerningsstedet.

Efterforskning
Fyns Politis efterforskere har arbejdet på stedet hele natten og er stadig i gang med gerningsstedsundersøgelser i Egeparken, og Fyns Politi beder om, at man respekterer den afspærring, der er sat op.

– Af hensyn til den videre efterforskning er det meget begrænset, hvad vi kan sige på nuværende tidspunkt. Det er Fyns Politis vurdering, at skyderiet er en udløber af en igangværende konflikt mellem personer fra flere grupperinger. Vi har på stedet fundet flere patronhylstre, ligesom der er gjort en række andre fund. Vi kan ikke sige yderligere nu, men efterforskningen går i flere retninger og fortsætter på fuld kraft, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Tryghed
– Det er vigtigt for Fyns Politi at understrege, at borgerne SKAL kunne føle sig trygge i området. Vores patruljer har natten igennem været talrigt tilstede og er fortsat massivt tilstede i bydelen. Borgerne skal vide, at Fyns Politi sætter alle kræfter ind på at genskabe trygheden. Udover øget patruljering vil der i tæt samarbejde med Odense Kommune også blive iværksat en række forebyggende tiltag i området, skriver Fyns Politi.