Advarsel: Falske mail fra Nordea i omløb


Billede af fupmail.

Har du inden for det sidste døgn modtaget en mail fra Nordea som oplyser dig om, at dine betalingskort er blevet spærret og du derfor skal trykke på et link, for at aktivere dine kort igen, så skal du nok tænke dig en ekstra gang om, inden du trykker på linket.

En borger i Korsør modtog onsdag formiddag en mail med denne ordlyd, og ved et kik på linket, kan man hurtigt konstatere at noget er galt, da linket ikke har noget med nordea at gøre, men derimod leder dig til en hjemmeside i udlandet, hvor du skal indtaste dine kortoplysninger.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Denne type mail bliver kaldt for phishing-mail og er en måde for hackere, at aflure dine kreditkortoplysninger, som efterfølgende vil blive misbrugt af kriminelle på internettet.

Vi har idag været i kontakt med Nordea som kunne oplyse, at de heldigvis kun havde modtaget denne ene henvendelse fra deres kunder, men at de tager sagen meget alvorligt.

– Vi opfordre altid vores kunder til at være forsigtige med denne type mail og altid rette henvendelse til banken, hvis de skulle være bare lidt i tvivl om ægteheden af mailen, det siger den presseansvarlige ved Nordea til 112news.dk