Offer beder om hjælp: Find min overfaldsmand

AARHUS: Østjyllands Politi bad i november måned om offentlighedens hjælp til at identificere gerningsmanden til et røveri i Aarhus - nu er sagen ifølge ofret ved at blive henlagt.

- Den 10. november sidste år, blev jeg udsat for et røveri, en tidlig morgen efter en bytur.
Politiet har d. 21. april meddelt, at man ikke har kunnet identificere gerningsmanden og at efterforskningen derfor vil blive indstillet om 4 uger, fortæller ofret på facebook.

- Vidner må også gerne kontakte politiet. Der var to mænd som hjalp mig lige efter røveriet og en kommunal arbejdsmand, fortæller ofret i håbet om at nogen i dag kan genkende røveren - og kontakter politiet på 1-1-4.

Overfaldet på åben gade
Tidligt om morgenen søndag den 10. november kl. ca. 06.45 var en 33-årig mand i byen i Aarhus, hvor han havde været på en bar i Fiskergyde. Den 33-årige mand har forklaret politiet, at han på vej væk derfra faldt han i snak med en udenlandsk mand, der blandt andet fortalte, at han var fra Afghanistan.

Pludselig tog manden fat i den 33-årige og skubbede ham omkuld, tog pungen ud af hans baglomme og tog to 200 kr.-sedler, der lå i pungen. Den 33-årige fik rejst sig op og tog fat i pengesedlerne, så de gik i stykker, mens han råbte om hjælp. Herefter tog han sin telefon frem for at tage billeder af gerningsmanden, der reagerede ved at slå ud efter den 33-årige, der igen blev væltet omkuld, hvorefter gerningsmanden løb fra stedet.

Kort efter gik den 33-årige mand en tur forbi 7-Eleven på Lilletorv, hvor han pludselig så gerningsmanden komme ind af døren. Med hjælp fra en af de andre i butikken, blev gerningsmanden overtalt til at vise de to halve pengesedler, som han var sluppet afsted med. Han gav dem til den 33-årige, hvorefter han forsvandt fra stedet.

Gerningsmanden beskrives som:
Mellemøstlig af udseende
Almindelig af bygning
Med kort, sort hår og høj hårgrænse
Ca. 160-170 cm høj
Iført sorte bukser, sort trøje med et påsyet logo på tværs af brystet og en lang, sort jakke med sølvfarvede knapper

Hvis man kan genkende gerningsmanden på billede eller i øvrigt har oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.