Hesteejere er skræmte: Frygter sadistisk hestehader er på spil


Local Eyes har været i kontakt med andre hesteejere i området som er meget bange for, at der er nogle sadistiske hestehadere på spil. En anden hesteejer som ønsker at være anonym frygter, at det næste gang bliver hendes heste det går ud over. Arkivfoto


Flere hesteejere omkring en lille by Spettrup er skræmte over at sadistiske gerningsmænd natten til torsdag har skamferet og dopet tre heste og to ponyer.

Like localeyes.dk på Facebook

Tre heste og to ponyer var i livsfare efter afklipning af haler og de ukendte mænd skød med kanyler og sprøjter diverse bedøvende og smertestillende medikamenter samt penicillin ind i hestene på Nederholmsvej i Spettrup mellem Hedensted og Ølsted. To af hestene bliver brugt til konkurrencer.

Ejerne af de mishandlede heste er meget skræmte.

Det virker fuldstændig meningsløst og forfærdeligt. Nok er hestene store, men for os er det at angribe vores små børn. Vi er meget påvirkede over, at nogen kan finde på sådan noget, siger hesteejeren John Martensen til Vejle Amts Folkeblad.

Hesteejerne har lagt flere fotos af de mishandlede heste ud på Facebook.

ADVARSEL TIL HESTEFOLKET !!! Hedensted området isærOnsdag d. 3/2 har vi haft besøg af ubudne gæster i vores stald,…

Opslået af Camilla Carina Nielsen på 4. februar 2016

Local Eyes har været i kontakt med andre hesteejere i området som er meget bange for, at der er nogle sadistiske hestehadere på spil. En anden hesteejer som ønsker at være anonym frygter, at det næste gang bliver hendes heste det går ud over.

Hesteejerne skriver på Facebook at en dyrlæge har været og set på hestene og umiddelbart ser de ud til at komme sig over mishandlingen. De to store heste ser ud til at have det godt. Men de tre ponyer er mere medtaget og den nærmeste tid vil vise om de har fået varige mén efter mishandlingen. Deres organer har muligvis taget varig skade efter alt den medicin som gerningsmændene har sprøjtede ind i hestene.

Politiet er på sagen og søger efter vidner som kan hjælpe med at fange de skyldige.

Har du nogen oplysninger i sagen, kan de gives til politiet på tlf. 114.