To narkohandlere anholdt: Vakse borgere anmeldte åbenlys narkohandel

NÆSTVED: Tirsdag klappede fælden for to narkohandlere, vidner havde set dem gå rundt og sælge stoffer hvorefter politiet blev alarmeret.

Tirsdag formiddag klokken 11.30 fik politiet en anmeldelse fra en borger, der havde bemærket noget, der lignede handel med ulovlige stoffer på Fejøvej i Næstved. En politipatrulje kørte til stedet, og her traf betjentene en 19-årig mand fra byen.

Han havde ganske rigtigt en masse små poser med ialt 86 gram hash i, en telefon og et kontant beløb. Klokken 12.45 blev den 19-årige anholdt og sigtet for salg af stoffer. Da politiet bagefter ransagede hans bopæl, blev der fundet 1,3 gram amfetamin. Den 19-årige blev afhørt på politistationen i Næstved, inden han blev løsladt igen klokken 15.45.

Et andet vidne ringede tirsdag eftermiddag til politiet og fortalte, at der formentlig foregik noget salg af ulovlige stoffer på Dyssegårdsvej, ligeledes i Næstved, og da politiet kort efter ankom til stedet, stak en mand – der passede på signalementet – af, men han blev løbet op af betjentene.

Det var en 38-årig mand fra Næstved, som havde en taske med flere små salgsposer med i alt 26 gram hash i. Den 38-årige blev anholdt klokken 15.38 og sigtet for salg af stoffer, og han blev taget med til politistationen i Næstved. Her blev han afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 19.35.