Få 100 % klimavenlig strøm hos Blue Energy


Dette indhold er sponsoreret

Er du bekymret for din fremtid, grundet de ekstreme klimaforandringer vi er ude for i dag, så kan du starte med at få 100 % klimavenlig strøm hos Blue Energy. Blue Energy er et tele- og energiselskab, der tilbyder fri strøm, frit internet og tusindvis af rabatter fra kun 349 danske kroner per måned. Du kan få fri strøm, lynhurtigt bredbånd - for hvem gider at vente i dag? - og et Blue Benefit rabatunivers, hvor du kan få adgang til et kæmpe rabatunivers.

Blue Energys vision
Blue Energys vision er en grøn omstilling af energisystemet i Danmark. Blue Energy tror på, at vi ikke er ligeglade med klimaet. For strømmen, der løber ud igennem din kontakt, har samme funktion, om den er sort eller grøn. Det er dog ikke helt ligegyldigt om strømmen er sort eller grøn. For i dag er vi ramt af en større klimakrise. Faktisk så producerer olie, kul og gas så store mængder af CO2 og anden luftforurening, at 95 % af verdens klimaeksperter er blevet enige om, at dette er den direkte årsag til de klimaforandinger, vi netop er ude for i dag. Ikke nok med det, så vil disse også kun blive værre med tiden, hvis der ikke gøres noget ved det. Blue Energy er med til at handle på dette problem. De sælger kun strøm, der udelukkende støtter vedvarende strømproducenter og nyeste sol- og vindanlæg.

Udover at Blue Energy støtter op om at handle på de klimaforandringer, vi ser i dag, vil de også gøre strøm overskuelig for dig. Det er ikke ofte, at vi gængse borgere forstår selve produktet strøm. Vi kender til strøm, og at det er en nødvendighed for os - enten på arbejdspladsen, i fritiden eller i hjemmet. Blue Energy vil gøre strøm og din elregning overskuelig, så du er klar over, hvad du køber.

Blue Energys mission er, at vi er med til at forstå den grønne omstilling vi støtter. Det giver dig dermed en økonomisk fordel, og du er med til at bidrage til Blue Energys vision: en grøn omstilling af det danske energisystem.

Blue Energys historie
Blue Energy er et nyere elselskab. I sommeren 2014 gik kommerciel direktør Mads Andreas Olesen sammen med sine partnere Christopher Olesen og Allan Flindt for at starte Blue Energy.

Blue Energy havde en hård start, da konkurrenterne som Dong Energy havde været på markedet længe. Det var dermed en risikabel satsning partnerne gjorde sig, da vi alle kender til de ældre energiselskaber. Men eftersom at klimaet er i så stor fokus i dag, er det gået godt for Blue Energy.

Blot fire år efter Blue Energys start, blev det solgt. Investeringsfonden New Nordic Advisors opkøbte Blue Energi for over 100 millioner danske kroner. Selvom Blue Energy har nye ejere i dag, så er Mads Andreas Olesen stadig kommerciel direktør og partner ligesom sine partnere Christopher Olesen og Allan flindt, der altså er fortsat i firmaet.