Terroristerne fra Paris kommunikerede over PlayStation 4


Det er nærmest umuligt at overvåge PlayStation 4, udtaler den belgiske indenrigsminister. Arkivfoto


Efter fredagens terrorangreb i Paris, som dræbte mindst 128 mennesker og sårede flere hundrede andre personer, er myndighederne ved at finde ud af, hvordan massakren var planlagt. I følge indenrigsminister Jan Jambon har terroristerne blandt andet brugt den mest populære spilkonsol i verden, Sony ’s PlayStation 4. 

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Det skriver Forbes

I disse timer arbejder det franske politi på højtryk for, at finde spor og beviser som kan opklare hvordan og hvem der stod bag terrorangrebet.

Brandt de beviser som politiet har fundet skulle angiveligt være en PlayStation 4 konsul. Terroristerne har angiveligt kommunikeret sammen og planlagt terrorangrebet over PlayStation 4.


Eksempel på tråd over PlayStation 4.

I følge den belgiske indenrigsminister Jan Jambon er det kendt at Islamisk Stat benytter netop PlayStation 4 til at kommunikere over. Det er nærmest umuligt at overvåge PlayStation 4, udtaler den belgiske indenrigsminister.

I Belgien er flere personer blevet anholdt efter terrorangrebet i Paris. Disse personer er muligvis involveret i planlægningen, mener det belgiske politi