Ung kvinde i livsfare: Stukket med kniv og faldt ud af vindue i etageejendom


En 26-årig kvinde er mandag aften i livsfare, efter at hun blev stukket med kniv og derefter på en eller anden måde styrtede ned fra første sal i en ejendom i Kolding.

– Vi får klokken 18.13 en melding om, at en kvinde er faldet ned fra første sal på Skovvejen i Kolding. Da vi når frem, viser det sig, at hun har fået adskillige knivstik, fortæller vagtchef Jørn Bystrup fra Sydøstjyllands Politi.

Kvinden blev i hast bragt til sygehuset, hvor hun mandag aften fortsat er i kritisk tilstand.

Knivstikkeriet er sket i kvindens lejlighed i ejendommen.

– Her befandt tre mænd sig. Vi ved ikke, hvem der har gjort hvad, og derfor er alle tre anholdt, til vi får overblik over det, siger vagtchefen.

Mændene er kvindens 37-årige tidligere samlever, hans 29-årige bror og en tredje mand på 26 år. Politiet ved mandag aften ikke, om den 26-årige er bekendt til kvinden, hendes samlever eller dem begge.

I lejligheden var også det tidligere pars toårige barn, som nu er overgivet til de sociale myndigheder.

Politiet kan mandag aften ikke sige, om kvinden er faldet eller skubbet ud, eller om det er fra altanen eller fra et vindue i lejligheden. Det skal de tekniske undersøgelser vise.

Heller ikke motivet er kendt, men politiet har flere gange tidligere været tilkaldt til adressen.

– Jeg kan ikke sige mere nu. Området er stadig afspærret, og vi arbejder på at finde ud af, hvad der foregået i lejligheden, forklarer Jørn Bystrup mandag aften.

/ritzau/