De dræbte i forbindelse med skyderi i Herlev er fortsat ikke endeligt identificeret

Københavns Vestegns Politi er i samarbejde med svensk politi i gang med at identificere de to mænd, der i går blev dræbt af skud i Herlev.

De indledende undersøgelser peger på, at der angiveligt er tale om to yngre svenske mænd, men Københavns Vestegns Politi afventer fortsat endelig bekræftelse. De to mænd blev ramt af en række skud ud for Sennepshaven 54 i Herlev i tiden umiddelbart før klokken 1750 i går.

Ifølge politiets foreløbige efterforskning er der blevet skudt mindst ti gange med flere våben – formentlig både pistol og automatriffel.

”Vi er fortsat på et indledende stadie af efterforskningen, og der er stadig mange spørgsmål, der udestår. Derfor er vi også her til morgen massivt tilstede i Sennepshaven i Herlev – både for at efterforske skyderiet og for at genetablere trygheden i området”, siger politiinspektør Flemming Madsen.

- Københavns Vestegns Politi har for nuværende ikke yderligere oplysninger i sagen, men det forventes, at vi kan give yderligere nyt i løbet af i dag, lyder det i en pressemeddelelse.