Skoleskyderi: Hør politiets radiokommunikation


Politiets radiokommunikation.


En 26-årig mand skød og dræbte 10 og sårede flere personer på et college torsdag eftermiddag i byen Roseburg i Oregon, USA.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

I politiets kommunikation over politiradioen, kan man høre betjentene berette at gerningsmanden var inde i et klasseværelse og skød omkring sig. Man kan også høre da betjentene fortæller politiets kommandocentral at gerningsmanden er skudt og dræbt.

Kort efter den første politibil er ankommet til skolen kan man på politiets radiokommunikation høre, at gerningsmanden står ude i en gang og skyder ind gennem en dør og mindst en pige er skudt.

Derefter hører man en politimand melde, at gerningsmanden er inde i et klasseværelse og der lyder adskillige skud. En anden betjent melder, at gerningsmanden har et langt våben.

Der går ikke mange minutter før, en betjent melder, at den mistænkte gerningsmand er skudt ned og at han er hårdt såret.

I slutningen af politiets radiokommunikation hører man en betjent tilkalde mange ambulancer til skolen.


KLIK og hør hele politiets radiokommunikation.

Den 26-årig Chris Harper-Mercer bliver beskrevet som en hadefuld mand som har en fascination for våben og ekstremisme. På hans myspace-profil kan man, via en af hans venner, se billeder af Islamisk Stat. Under nogle af billederne bliver der opfordret til at dræbe jøder.