Politi: Strid om handel førte skyderi i Aarhus


Arkivfoto


Det var efter alt at dømme nogle uoverensstemmelser omkring en handel, der torsdag eftermiddag førte til en skudepisoden på Torpevænget i Aarhus V. En mand er nu blevet anholdt i sagen.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Det oplyser politikommissær Helle Edelbo fra Østjyllands Politi. Hun ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse nærmere om, hvad for en handel, der har været tale om.

– Men det var ikke en narkohandel, siger Helle Edelbo til Ritzau.

LÆS OGSÅ: Skyderi i Aarhus
Kort før klokken 16 torsdag eftermiddag modtog politiet en anmeldelse fra en yngre mand. Ifølge manden var der blevet skudt mod ham, men han var ikke ramt.

Torsdag aften anholdt Østjyllands Politi en mand i en bil i den centrale del af Aarhus. Politiet mener, at det er den mand, som har affyret skuddene.

Manden bliver torsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, hvor anklagemyndigheden vil bede en dommer om at varetægtsfængsle manden på baggrund af en sigtelse for drabsforsøg.

De nærmere detaljer om sagen – for eksempel om man har fundet patronhylstre, der kunne indikere, at der rent faktisk er blevet affyret skud – vil politiet ikke ud med på nuværende tidspunkt.

Helle Edelbo oplyser til Ritzau, at anklagemyndigheden vil begære lukkede døre til grundlovsforhøret af hensyn til politiets videre efterforskning af sagen.

/ritzau/