Ny rockerklub er kommet til Danmark


No Surrender. Arkivfoto

En ny rockerklub er kommet til Danmark. Den hollandske rockerklub No Surrender har etableret sig i et klubhus i Brøndby på Københavns Vestegn. Det er tidligere medlemmer af Satudarah som har skiftet rygmærker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Det skriver Ekstra Bladet.

Med den nye rockerklub No Surrender har Danmark fem 1% rockerklubber med danske medlemmer. Der er Hells Angels, Bandidos, Satudarah, Gremium og nu også No Surrender. Den kommende afdeling kommer til at hedde 'No Surrender District 26'. Tallet er en reference til Vestegnens postnumre, der begynder med 26.

Politiet følger skarpt med i udviklingen af rockerklubberne.

Det er en ny gruppering og en ny situation. Vi følger dem og holder løbende øje med situationen, siger efterforskningsleder Carsten Jansson fra Vestegnens Politi til ekstrabladet.dk

No Surrender startede i Holland i 2013 og det skønnes at der er over 600 medlemmer. Tre af rockerne blev kendte i pressen da de sidste år tog ned til Irak og tilsluttede sig de kurdiske krigere som kæmper en blodig krig mod Islamisk Stat.

LÆS OGSÅ: Hollandske rockere går i krig mod IS
En anden hollandsk startet rockerklub Satudarah kom til Danmark i november 2013. Der var en af de ledende toprockere fra Holland på besøg for at åbne den nye danske afdeling. Han skiftede kort tid efter over til den nystartede rockerklub No Surrender.