79-årig mand fundet druknet i sø


Arkivfoto

GÆRUP: Søndag eftermiddag kl. 15.37 blev der slået alarm til 112 om en mulig drukneulykke i en privat sø på Vrangbækvej.

Det var pårørende til den 79-årige mandlige beboer på stedet som havde slået alarm efter de forgæves havde forsøgt at komme i kontakt med ham uden resultat, hvorefter de var kørt ud til ejendommen.

På stedet fandt de den 79-årige mands kasket flydende på søen hvorefter de straks ringede 112, kort efter ankom brandvæsen, dykkere, ambulance og politi til stedet.

Dykkerne fandt den 79-årige mand liggende livløs i søen og fik ham hurtigt reddet i land. Der blev omgående ydet livreddende førstehjælp, men kl. 16.20 måtte redningsmandskabet opgive kampen for mandens liv, da han blev erklæret for død af ambulancelægen på stedet.

Politiets undersøgelser viste at den 79-årige mand havde været i færd med at foretage oprensning i søen og herunder var han ulykkeligvis faldet og druknet.

– De pårørende i sagen er underrettet, og da der er tale om et tragisk ulykkestilfælde vil der ikke blive frigivet yderligere oplysninger omkring ulykken, oplyser Karsten Højrup Kristensen, vagtchef for Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.