Ny kampagne: Stor vrede i blå blok over nazi-Løkke


Nazi-Løkke skaber vrede i den blå blok, fra Omar Mazouk på Facebook.


Komikeren Omar Mazouk har skabt vrede i den blå blok. Han har lanceret en nazi-kampagne og blandt andet udstyret Lars Løkke og hans tro væbner, Søren Pind med Hitler-skæg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Omar forklarer, at anledningen er Folkemødet, hvor fx Gert Wilders og den græske ultranationalist fra Gyldent Daggry, Georgios Epitideios er inviteret.

Omar mener, at der er tale om racister og fascister, som beskytter sig bag et skjold af ytringsfrihedsargumenter, og samtidig er det Omars tese, at de pakker deres budskaber ind og ikke siger, hvad de rigtig mener.

– Og så har jeg bebudet, at jeg har et alter ego der hedder Nazi Omar, der er nazist, og kommer til Folkemødet og holder den tale, som de her mennesker i virkeligheden gerne ville holde, forklarer komikeren til Radio24syv.


Omar Mazouk har ikke glemt formanden for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl. Han har ikke fået Hitler-skæg men en SS-tatovering på overarmen, fra Omar Mazouk på Facebook.

Komikerens nazi-kampagne er ikke blevet vel modtaget i den Blå Blok, og Omars Facebook-side er blev bestormet med vrede indlæg.

Omar skriver derfor på Facebook, at han nu har set sig nødsaget til at prioritere sine besvarelser:

Kommer ikke til at kunne svarer på alt det som ligger i inboxen så derfor
Kø nummer 1. Til dem som synes jeg skal ud af landet
Kø nummer 2. Til dem som synes jeg er uanstændig og aldrig har været sjov.
Kø nummer 3. Til dem som synes jeg er Islamist
Tag et nummer


Søren Pind er også blev udstyret med Hitler-skæg, fra Omar Mazouk på Facebook.