Politi oplyser navn på knivdræbt: Andres Vo Riis


Nørrebro tirsdag aften d.19. maj.

Politiet offentliggør onsdag eftermiddag i samtykke med familien navnet på den 19-årige mand, som blev dræbte med kniv på Nørrebro: Han hedder Andres Vo Riis og var 19 år gammel.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Tirsdag den 19. maj klokken 17.40 indgik en anmeldelse fra Rigshospitalets Traumecenter. Det blev oplyst, at der netop var blevet indbragt en person, som efter det oplyste var blevet knivstukket i maveregionen.

Efterforskningen har efterfølgende vist at gerningsstedet er i Guldbergsgade ud for nummer 24 på Nørrebro.

- Efterforskningen peger lige nu på, at der er opstået et slagsmål i krydset Guldbergsgade/Møllegade, hvilket førte til knivstikkeri, fortæller politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Afdelingen for Organiseret Kriminalitet.


Dette billeder af den dræbte, hvor han poserer med riffel foran et sort flag verserer på flere medier. Internetmediet syrienblog oplyser, at den dræbte har været i Syrien i Raqqa, som er hovedkvarter for Islamisk Stat.

Den dræbte, Andres Vo Riis, som tidligere kaldte sig Hamza Samsam afgik ved døden klokken 20:48 på Rigshospitalet. Politiet oplyser, at navnet på forurettede offentliggøres efter samtale med den afdødes pårørende.

På nuværende tidspunkt er det ikke klarlagt, hvorfor slagsmålet er opstået, og hvad motivet i øvrigt kan være til knivstikkeriet.

Politiet efterlyser i den forbindelse vidner til ovenstående eller oplysninger i øvrigt.

Har man oplysninger, som kan hjælpe politiet med opklaringen af dette knivstikkeri bedes man ringe 114.