Blodigt rockeropgør: Politifolk var også involveret i skyderiet


Ni rockere blev dræbt og 18 hårdt såret under et skudopgør i den amerikanske by Waco i Texas, USA.


Søndag blev ni rockere dræbt og mange flere såret under et skyderi i Waco i Texas. Vidner til skyderiet fortæller, at det var ligesom en westernfilm, hvor alle skyder mod alle. Det lokale politi i Waco udtaler, at politifolk også affyrede deres våben under skyderiet.

Like localeyes.dk på Facebook

Det skriver wacotrib.com

Alt var kaos og døde rockere lå spredt imellem deres motorcykler på en parkeringsplads. Ni blev dræbt og 18 personer er sårede, hvoraf flere er i livsfare.


De dræbte rockere ligger på parkeringspladsen.

– det er det mest blodige og voldsomme jeg har oplevet i mine 34 år som betjent, udtaler politiets leder W. Patrick Swanton.

LÆS OGSÅ: Ni rockere dræbt og mange sårede i skudopgør
Vidner fortæller, at det startede som et slagsmål med knive og slagvåben. Men det udviklede sig hurtigt til skydevåben.

Det var rockere fra fem rygmærke-klubber forsamlet til et årligt bikertræf på et markedsplads i Waco. På en nærliggende restaurant Twin Peaks startede der et slagsmål mellem nogle rivaliserende rockere, som udviklede sig til et inferno af skyderi inde på restauranten og ude foran.

Politiet har bekræftet, at der var rockere fra Bandidos og Cossacks MC tilstede. Hvem de andre rygmærke-klubber, er endnu uvist.


Cossacks MC

De politifolk som hurtigt ankom til stedet, måtte også trække deres våben og skyde. Om betjentene har skudt nogle rockere, er endnu for tidligt at udtale sig om, fortæller det lokale politi i Waco.

Medarbejdere i restauranten og andre tilstøbende forretninger, gemte sig under skyderiet. Nogle medarbejder gemte sig i en stor fryser.

Det var helt vildt. Pludselig blev der skudt fra mange steder. Folk sprang væk i panik og vi gemte os i en fryser indtil det var overstået, udtaler en medarbejder fra et supermarked til amerikanske medier.

Ingen civile blev ramt under skyderiet.

Politiet anholdte efterfølgende mange rockere på gerningsstedet. Betjentene fandt over 100 våben og mange motorcykler og parkerede biler havde skudhuller.


Her bliver en såret rocker kørt væk på ladet af en privat bil.

Rockerne står ved parkeringspladsen