Terror-natten: Fotografer fra Local Eyes fanget i skudlinjen


Fotograferne sidder i en bil. Lige uden for finkæmmer bevæbnede betjente området i jagt på attentatmanden. De har ikke opdaget fotograferne, som er bange for at give sig til kende. Betjentene har våbnene afsikret og fingrene på aftrækkerne.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

– Prøv at se ham mand, han trykker på den der, og den er afsikret og det hele, lyder det nervøst fra fotografen i tv-optagelsen.

Og der er grund til at være nervøs. Betjentene ved, at attentatmanden ikke er bange for ildkamp med politiet, for fem betjente er allerede ramt af skud.

Betjente tror at attentatmanden kan være i området, og de står få meter fra fotografernes bil med skarpladte våben klar til kamp.

Hvordan får fotograferne givet sig til kende uden at risikere at blive skudt? Klik på tv-klippet ovenfor og følg de hektiske overvejelser.

Episoden på tv-klippet sker kort efter skyderiet ved synagogen. Fotograferne nåede at få lavet optagelser, som er blevet vist på de største medier i Danmark og på store internationale nyhedskanaler som fx CNN. Du kan se disse tv-klip her:
LÆS OGSÅ: Betjente med skydeklar pistoler afsøger gade
LÆS OGSÅ: Terror i indre København: Politi med maskinpistoler
LÆS OGSÅ: Terror: Her bliver en person anholdt af betjente med maskinpistoler