Brødre ønsker at dø som martyrer


Politiet har været i telefonkontakt med de to brødre, og de har sagt, at de ønsker at dø som martyrer.


Den franske lokalpolitiker Yves Albarello siger til tv-kanalen iTele, at massakre-mistænkte brødre skal have sagt til politiet over telefonen, at de er klar til at dø som martyrer.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

– Politiet har været i telefonkontakt med de to brødre, og de har sagt, at de ønsker at dø som martyrer, siger Yves Albarello til iTele ifølge CNN og BBC.

Oplysningen er ikke blevet bekræftet for mere officielt hold.

LÆS OGSÅ: Øjenvidne til massakre: Jeg så blod og rædsel
De franske myndigheder sagde tidligere fredag, at man var “næsten sikker” på, at de to hovedmistænkte til angrebet mod den satiriske ugeavis Charlie Hebdo står bag en gidseltagning i den franske by Dammartin en-Goele.

Ifølge flere medier skulle der være tale ét gidsel.

LÆS OGSÅ: Drabsmænd fra Paris-massakre til vidne: Vi er al-Qaeda
Ifølge den franske avis Le Figaro kan gidslet i den franske by Dammartin-en Goele være en 28-årig kvinde.

Le Figaros reporter på stedet har mødt venner til en 28-årig kvinde, som er medarbejder på virksomheden Création tendance découverte, hvor gidseldramaet udspiller sig.

LÆS OGSÅ: Terror i Paris: Disse brødre dræbte 12 personer
Ifølge dem kan hendes familie ikke komme i kontakt med hende, hverken gennem telefon eller mail. Hun skulle have været på virksomheden, da gidseltagningen blev indledt.

88.000 franske politibetjente og militærfolk deltager i menneskejagten på de to brødre, Cherif Kouachi og Said Kouachi, der er mistænkt for at stå bag onsdagens angreb mod det satiriske ugeblad Charlie Hebdo, hvor 12 mennesker blev dræbt.

/ritzau/