Politiets dødspatrulje: 30 bandemedlemmer dræbt efter dødstrusler på Facebook


Efter dødstrusler mod politiet på Facebook, tog betjentene sagen i egen hånd. Politiets dødspatrulje gik amok og dræbte 30 bandemedlemmer om natten.


Brasilien. Efter dødstrusler mod politiet på Facebook, tog betjentene sagen i egen hånd. Politiets dødspatrulje gik amok og dræbte 30 bandemedlemmer om natten.

Like localeyes.dk på Facebook

Nogle bandemedlemmer postede en video hvor en person med en pistol truer politibetjente med at dræbe dem. Kort tid efter videoen blev lagt på Facebook, tog politiet i den brasilianske by Belém sagen i egen hånd.

Først lavede politiet selv en video, hvor en bevæbnet betjent sidder med en scream-maske og truer bandemedlemmerne med at dræbe dem. Og det var lige hvad politiets dødspatrulje gjorde.

Private optagelser viser at nogle motorcykler og biler kommer kørende ind i området, hvor bandemedlemmerne holder til. Derefter går betjentene amok i et voldsorgie.

Brasilianske medier melder om, at 30 bandemedlemmer blev dræbt – der i blandt den unge mand som på Facebook truede betjentene. I den brasilianske presse kan man se hvordan bandemedlemmerne ligger dræbt på gaden og i biler.