Alarm 112 til kvinde med døende mand på gaden: Der er sendt Metrofolk


Billede fra Facebook. Dette billede fra Amagerbro Station er taget, mens manden stadig er i live, inden det går galt.

Mandag eftermiddag døde en mand på gaden ved Amagerbro Station i København. I en harmdirrende statusopdatering på Facebook fortæller kvinden, Zerrin Hassan, at hun ringede flere gange til alarmcentralen, og at de så fortalte, at de havde sendt folk fra metroen. Kort efter døde manden.

LÆS OGSÅ: Muligt 112-svigt: Region gransker nyt hjemløsedødsfald
- Jeg har lige været vidne til at se den her hjemløse mand dø, sådan indledes statusopdateringen, som efter få timer er gået viralt på nettet.

Og statusopdateringen fortsætter :

- jeg er dybt rystet at 112 ikke ville sende ambulance før der gik en time . Blev ringet 4 gange den 3 gang ringede jeg da jeg tænkte nu er han ved st dø .. Vi prøvede med hjerte massage og alt man kunne sorry Daniel verden er fucked hvil i fred...

Zerrin Hassan forklarer i en opfølgende statusopdatering, hvordan hun blev stillet om til en sygeplejerske. Zerrin forklarer igen, at manden var ved at dø, hvorefter hun får at vide, at de har sendt nogle Metrofolk.

Det har ikke været muligt for localeyes.dk at få en kommentar til forløbet, idet myndigheder vil lytte gennemlytte optagelser af samtalerne, før de kommenterer på forløbet.

Overfor tv2.dk kan Region Hovedstaden dog bekræfte, at der er blevet sendt en ambulance og en Akut-lægebil til Amagerbro Station, og at lægerne erklærede manden for død.

- Det første opkald er modtaget klokken 15.23 og ambulancen er fremme 15.49, mens akutlægen er fremme 15.53. Mere har jeg ikke mulighed for at sige på nuværende tidspunkt, sagde pressevagten omkring klokken 20:45 til tv2.dk.
.