Gravid tricktyv efterlyses


Arkivfoto


Først gik det udover en 74-årig kvinde på Hækmosen. Kl. 12.35 spurgte de hende om vej til hospitalet og stjal hendes pung.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

kl. 13.45 var det en 73-årig kvindes tur. Hun fik besøg af dem i sit hjem på Nordfrontvej. Her ville de veksle penge og drikke vand – hun fik dem dog smidt ud inden de nåede at stjæle.

De var i følgeskab med en tredje person og beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning. Han havde mellemlangt mørkt hår, kort fuldskæg og var iført en læderjakke, en T-shirt og mørke bukser. Han talte engelsk.

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 155-175 cm høj og almindelig af bygning. Hun var hvid i huden, havde langt sort hår og var iført en grøn spraglet trøje og mørke bukser. Hun var gravid.

C: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 165-170 cm høj og spinkel af bygning. Hun var hvid i huden og iført en trøje med skrift på brystet.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:

Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.

Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.

Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.

Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.

Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.