Vild flugt: Fuldgyldig Hells Angels rocker beskudt – redder livet ved at kapre bil

PLEJELT: Skyderiet fredag d. 25. januar var med stor sikkerhed et regulært drabsforsøg på et fuldgyldigt Hells Angels-medlem, under flugten blev der affyret mindst seks skarpe skud efter den 29-årige rocker.

Under sin desperate flugt stjal den 29-årige mand en lysegrå Nissan Micra fra en ældre kvinde på Plejeltvej, uden at opdage at kvindens 15-årige hund, Oskar sad på bagsædet.

Netop som den stjålne bil kørte ud af kvindens indkørsel, stoppede en anden bil op, og en eller flere bevæbnede gerningsmænd affyrede skud mod den flygtende mand.

Hverken hunden Oskar eller den 29-årige rocker blev ramt af de mange skud, som blev affyret mod den stjålne bil.

Nordsjællands Politi har ved en tidligere lejlighed oplyst at manden på flugt var identisk med en 29-årig mand, som ifølge Ekstra Bladet er et fuldgyldigt medlem af Hells Angels i Københavnsområdet.

Ifølge Nordsjællands Politi var der fredag eftermiddag endnu ikke foretaget anholdelser i den noget bizarre sag, hvor en sagesløs kvinde blev vidne til et voldsomt skyderi, biltyveri og bortførelse af familiens hund.

Advokat ledte politiet frem til Oskar
Det ligger dog fast at den 29-årige rocker i sin desperate flugt ikke havde opdaget den aldrende hund på bagsædet, og da bilen blev efterladt på en P-plads ved Hestens Bakke på Vapnagaard blev bilen behørigt aflåst – fortsat med hunden Oskar på bagsædet.

Først efter et døgn blev Oskar befriet fra bilen – og det skete på foranledning af den 29-årige HA’er som bad en advokat om at oplyse Nordsjællands Politi om hvor bilen holdt parkeret.

Oskar viste sig at være lidt kold, men mest af alt tissetrængende, da han endelig kunne komme ud af bilen med hjælp fra politiet. Således kunne den 72-årig kvinde og hendes mand lørdag aften blive genforenet med Oskar, han havde forinden været forbi en dyrlæge, som havde meldt hunden i fin form trods dramaet.

Flygtede gennem grusgrav
Politiet har undersøgt området omkring gerningsstedet og bla. sikret sig en overvågningsvideo fra en nabogård som viser den 29-årige mand komme løbende ind i baghaven via en grusgrav tæt på ejendommen. Den flygtende mand kiggede ind gennem et par vinduer, før han fortsatte flugten til den 72-årige kvindes ejendom og her stjal kvindens bil.

Politiet søger fortsat vidner
Hvem de bevæbnede mænd som den 29-årige var på flugt fra er fortsat et mysterium, og Nordsjællands Politi beder fortsat offentligheden om hjælp i den bizarre sag.

Enhver der har set eller bemærket noget mistænkeligt i området omkring gerningstidspunktet, fredag den 25. januar omkring klokken 17.15, bedes henvende sig – ligeledes hører politiet meget gerne om den lysegrå Nissan Micra og den ukendte bil som forfulgte den 29-årige mand efter skyderiet.

Har du oplysninger i sagen? Kontakt Politiet på tlf. 1-1-4.