Voldsom ulykke: Tre kvæstet i frontalt sammenstød

Søndag eftermiddag stødte to personbiler sammen på Hillerødvejen, mellem Hillerød og Helsinge.

Tre personer blev kvæstet ved ulykken, og politiet efterlyser vidner.

Like localeyes.dk på Facebook

Ulykken skete kl. 15.25 på Hillerødvejen, lige omkring Isterødvejen, og hvad der præcist er sket er endnu ukendt – udover det åbenlyse i den frontale kollision.

– Vi har kun et vidne til uheldet, og dette vidne kommer først til stede efter kollisionen er sket. Vi ved derfor ikke om det feks. er en mislykket overhaling eller andet, som har udløst kollisionen, forklarer politiets indsatsleder på stedet.

Umiddelbart er det den sølvgrå Peugeot som er kommet over i modsatte vognbane, og her er kollideret frontalt med en modkørende Suzuki hvori der var tre personer.

Flere politipatruljer, tre ambulancer, akutlæge og en helikopter hastede mod ulykkesstedet efter alarmen var løbet ind via 1-1-2. Inden lægehelikopteren nåede frem kunne den dog aflyses igen, idet ingen af de implicerede havde livstruende skader – hvilket er lidt svært at tro når man ser på køretøjerne.

Føreren af Peugeoten har været ufattelig heldig, bilen er stort set knækket fuldstændig sammen men på trods af dette havde vedkommende ikke pådraget sig livstruende skader ved kollisionen.

De tre personer i Suzukien havde netop afhentet burgermad, og den nyindkøbte mad er kastet rundt i køretøjet ved kollisionen. Det som umiddelbart lignede blod i bilens forrude, viste sig at være ketchup fra de flyvende burgere.

To af de tre i Suzukien pådrog sig behandlingskrævende skader, mens en slap helt uskadt fra kollisionen.

Føreren af peugeoten blev angiveligt kørt til Herlev Hospital, mens de kvæstede fra Suzukien kunne nøjes med en til til Akutmodtagelsen på Hillerød Hospital.

– Vi hører meget gerne fra eventuelle vidner til ulykken, der er pt. kun et vidne som ikke har set ulykken ske, så alle oplysninger er meget velkomne – man skal blot ringe på 1-1-4, siger politiets indsatsleder til localeyes.dk

Frem til kl. ca. 16.40 var der totalt afspærret på uheldsstedet, men Falck fik hurtigt ryddet stedet og fjernet de to smadrede køretøjer, hvorefter der igen kunne åbnes for trafikken.