Regnvejr gjorde vejen glat: Bil skrider ud og vælter om på taget

Fredag eftermiddag gik det lidt for stærkt i det glatte føre for føreren af en mindre personbil. Køreturen endte på taget nede i grøften på Hørup Skovvej i Slangerup.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

En lille personbil endte fredag eftermiddag kl. 13.53 på taget efter den var skredet ud på Hørup Skovvej, lige ved lyskrydset hvor Frederiksborgvej munder ud i Hørup Skovvej.

Bilen kom tilsyneladende kørende ad Frederiksborgvej, og kørte herfra ud i højresvingsbanen mod Frederikssund.

På tidspunktet for ulykken var vejbanen meget våd, og formentlig er den røde personbil kommet ind i svinget med alt for høj fart i forhold til føret. Fakta er, at bilen skrider ud, og snurrer en gang rundt på vejbanen inden den kurrer ud i rabatten og her sidelæns skrider ned i grøften.

Til sidst stopper turen med, at bilen vælter om på taget og ligger med hjulene i vejret nede i grøften.

Der blev slået alarm om færdselsuheld med en fastklemt, men da ambulance, politi og redningsmandskab fra Frederikssund-Halsnæs redningsberedskab nåede frem viste det sig heldigvis at bilisten ikke var fastklemt i bilen.

Bilisten blev behandlet af Akutlægen og en paramediciner i ambulancen, og herefter kørt med udrykning fra uheldsstedet mod Hillerød Hospital.

Sidst på dagen lød meldingen dog på at bilisten var sluppet uden nogen alvorlige skader, og blev betegnes som værende uskadt.