Kraftig brand i villa: Familie mister hjem og hund

Fredag aften mistede en familie deres hjem og deres hund. Huset brændte ned til grunden og politiet formoder, at hunden gik til i flammer. Branden er formentlig startet af en pyrolyseovn, som var sat til at rense sig selv.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Politi og brand fik alarmen om brand i villa på Byhøjvej i Slagelse klokken 21:18.

Allerede da brandvæsenet ankom stod huset i flammer, og den voldsomme blæst fra stormen Alexander gjorde, at branden udviklede sig eksplosivt.

– Vi formoder at branden er startet i køkkenet, formentlig af en pyrolyseovn. Familien havde sat ovnen til at rense sig selv og var taget ud for at hente børnene. Da de kom tilbage var der ild i køkkenet og flammerne var allerede ved at gå gennem taget, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi lørdag morgen til localeyes.dk.

Familiens hus er brændt ned til grunden. Ingen personer kom til skade ved branden, men politiet formoder at familien hund er omkommet i flammerne.

– Vi har ikke kunne finde hunden. Der blev hurtigt meget varmt inde i huset, og vi finder måske heller ikke rester af hunden, men vi formoder den er omkommet i branden, fortæller vagtchefen.