Fundet livløs i Pøleå – kørt ud over skrænt på trehjulet cykel

Tirsdag eftermiddag blev en ældre mand fundet bevidstløs i Pøleå i Nordsjælland. Personer på stedet fortæller, at manden blev fundet med hovedet under vand af en kondiløber og en skoleelev. De forsøgte i fællesskab af få manden op af åen men måtte opgive på grund af den stejle skrænt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Alarmen indløb til 1-1-2 kl. 14.55, mens de to personer forsøgte at hjælpe den livløse mand nede i vandet – kort før var den 70 – 80-årige mand fundet i åen med hovedet under vandet.

Politi, ambulance og redningsfolk hastede mod uheldsstedet, godt 50 meter fra broen ved Birgitte Gøyesvej, og fik afløst de to personer som holdt fast i manden indtil redningsfolkene nåede frem.

Ved hjælp af et reb blev redderne firet ned til manden, og han blev kort efter båret ind i en ambulance for enden af Birgitte Gøyesvej, hvor samtlige redningskøretøjer holdt.

Det er ukendt hvor længe den livløse mand har ligget i vandet, og om han har pådraget sig skader ved styrtet udover skrænten.

Ulykken er tilsyneladende sket, da han har forsøgt at forcere den meget smalle jordsti på sin trehjulede cykel, og hvor cyklen umiddelbart var for bred til stien, hvorefter han er styrtet ned.

Mandens kropstemperatur var nede på 27 grader, da han blev kørt til traumecenteret på Rigshopitalet. Der endnu intet nyt om hans tilstand.