Blachman: Fremtiden er Citybois

Blachman blev under X Factor finalen rørt til tårer og det var ikke krokodilletårer. Nej de var næsten ægte siger Blachman.

Like localeyes.dk på Facebook

Jeg har været meget oppe og køre på det hele med finalen og det er noget kameraerne kan lide. Så det er ikke kun krokodilletårer, det er ægte tårer. Ens følelser bliver i yderste potens til tårer. Mine tårer løber på indersiden af kinderne. Jeg er ikke noget tudefjæs siger Blachman til Local Eyes.

LÆS OGSÅ: X Factor finale: Citybois var stjernerne på den røde løber
LÆS OGSÅ: X Factor: Emilie takker alle som stemte på hende
Blachman er meget glad for denne sæson. Specielt for at have mødt Citybois.

Vi har så ufattelig meget musik kørende i æteren hele tiden, som i grunden ikke handler om en skid andet end, at lave hits. Når man møder Citybois og deres energi, så er det lige som Elvis Presly og Beatles, med det der ‘come on’. Vi er unge mennesker. Lad os nyde denne her verden. Lad os være positive, komme til tiden og gøre vores ting klar. Men lad os også have det sjovt. Lad os bruge vores kreativitet sammen og skabe en opstemthed. Det er en revolution på et lille plan, siger Blachman til Local Eyes.


Citybois kysser Blachmans skaldede isse

Blachman bliver ved med at rose Citybois.

Jeg syntes Citybois er revolutionær. De er overlegne i deres attitude, overblik og i deres formåen til at eksponere kærlighed. De bbruger musikken til at få noget meget større menneskesyn igennem siger Blachman.

Fremtiden er for Blachman Citybois. De er allerede ude af X Factor og på vej ind i den virkelige verden ikke, siger Blachman.

Blachman er også glad for sin designer trio Ivarsson, Bang og Neuman. Men de skal nu ud og bevise hvad de kan.


Blachman poserer med Ivarsson, Bang og Neuman

Ivarsson, Bang og Neuman kan også skabe deres egen musik og tekster, men det skal de bevise først. De er jo et reagensglas-orkester – en konstruktion, siger Blachman.

Det kom bag på Blachman at Ivarsson, Bang og Neuman kom helt til finalen.

De har gjort det sindssygt godt. Det har måske været det mest regale forløb nogen sinde i X Factor. Rigtige gode præstationer og sangvalg hele vejen igennem, siger Blachman.

Blachman kan godt se hvorfor Emilie Esther vandt X Factor, men alligevel.

– Citybois er energien der kan bryde tiden. Emilia er et eksempel på det fantastiske talent. Men sandheden er, at vi alle har talent. Vi skal bare lede efter det, så skal vi nok finde det. Men vi skal have opbakning fra bla vores uddannelsessystem, så vi kan lede efter hvad vi er gode til, afslutter Blachman.


Blachman