Hørte puslen: Ældre mand skyder 26-årig gennem dør

En 66-årig mand skød natten til lørdag en 26-årig mand på klods hold med et haglgevær. Den 66-årige havde hørt puslen og blev bange for, at nogen var ved at trænge ind i hans hjem.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Den 66-årige havde først hørt puslen ved carporten. Dernæst hørte han noget i baghaven og kort efter, at det rumsterede ved en bagdør i hans hjem på Ravnsnæsvej i Birkerød i Nordsjælland.

Den 66-årige greb herefter et haglgevær, som han har jagttegn til. Herefter affyrede han skud gennem bagdøren. Han ramte en 26-årig mand på den anden siden af døren. Den 26-årige blev ramt i højre side af kroppen af hagl og blev livsfarligt såret.

Den 66-årige ringede selv til politiet, som hurtigt kom frem til stedet. Den 26-årige blev kørt i ambulance til Rigshospitalet, hvor hans tilstand nu betegnes som alvorlig men stabil.

Personer på stedet oplyser til localeyes.dk, at den 66-årige tidligere har været udsat for et groft hjemmerøveri. Under dette røveri blev han slået i hovedet med en skovl og var i livsfare. Det ønsker politiet dog ikke at bekræfte.

Hvad den 26-årige lavede på den ældre mands ejendom vides ikke, for politiet har ikke haft mulighed for at afhøre den 26-årige.

Den 66-årige er anholdt og sigtet for forsøg på manddrab.