Flere beskudt i Herlev: 21-årig mand alvorligt såret

En 21-årig mand blev kort før midnat onsdag ramt af skud, der blev affyret mod en bil i et boligområde i Herlev. Manden blev hårdt såret overført til traumeafdelingen på Herlev Hospital.

Like localeyes.dk på Facebook

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

– Skudofferet var umiddelbart i livsfare, men hans tilstand er nu stabiliseret, siger Hans Christian Tonnesen, leder af personfarlig kriminalitet, tidligt torsdag morgen.

LÆS OGSÅ: En person såret af skud i Herlev
Der er ikke foretaget anholdelser i sagen, og politiet har heller ikke fået stykket et eventuelt signalement sammen eller har yderligere oplysninger om, hvem der affyrede våbnet, oplyser han.

– Vi får en anmeldelse klokken 23.20 om, at der afgivet skud mod en bil i boligområdet omkring Peberhaven og Persillehaven i Herlev. Der var tre personer i bilen, men den 21-årige var den eneste, som blev ramt, siger Hans Christian Tonnesen.

Om skudofferet sad bag rattet eller var passager i bilen, vil politiet ikke oplyse. Bilen befandt sig på en parkeringsplads, da skuddene faldt.

Politiet har afhørt de to øvrige personer i bilen, men det har ikke bragt hændelsen nærmere en opklaring

Spørgsmål: Hvor mange skud blev der affyret og hvorfra?

– Det ved jeg ikke med sikkerhed endnu. Men tilsyneladende er der blevet anvendt en pistol. Motivet har vi heller ikke klarhed over, men umiddelbart anser jeg det ikke for noget banderelateret, siger Hans Christian Tonnesen.

Den skudramte og de andre personer i bilen er alle i forvejen kendt af politiet.

/ritzau/