22-årig Kamilla forsvundet: Har du set hendes støvler og taske?

I forbindelse med Kamilla Hantusch forsvinden i Padborg beder politiet nu alle private og virksomheder om at sikre al videoovervågning, der viser udendørs arealer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Efterforskerne har brug for at få kortlagt, hvilke biler og personer der var hvor den fredag den 18., lørdag den 19. og søndag den 20. juli. Mange – både private, erhvervsområder, parkeringsfaciliteter, forretninger og firmaer – har videoovervågning. Nogle af disse kameraer viser udendørs arealer og kan dermed give et billede af, hvem der har færdedes i Padborg og den nære omegn. Det vil være særdeles værdifuldt for efterforskningen at se dem.

Politiet har allerede været ude og indsamle en del videoovervågning, men der kan sagtens være flere, som politiet ikke kender til.

Noget overvågning skiftes der bånd i, eller det bliver overspillet for eksempel med en eller flere ugers mellemrum. Derfor gælder det om at sikre optagelserne nu, inden det er for sent. Når man har sikret sine optagelser, beder politiet ejerne af dem om at kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114, så vil optagelserne blive afhentet.

Politiet offentliggør et foto af en taske magen til den, Kamilla Hantusch havde med sig, da hun forsvandt lørdag aften for en uge siden. Kamillas taske havde ikke en lang rem som den på billedet, men derimod en kort rem. Ellers er den fuldstændigt magen til. Har du set eller fundet denne taske et sted, så ring straks til Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114.

Desuden offentliggøres et foto af sorte højhælede støvletter, magen til dem Kamilla havde på. Har du set dem et sted, så ring til politiet. Det samme gælder selvfølgelig, hvis man har fundet tøj. Kamilla var iklædt mørke jeans og en hvid t-shirt, da hun forsvandt.