Kvinde kørt ned da hun klippede hæk: Uden for livsfare


En 40-årig kvinde fra Korsør, der onsdag blev ramt af en bil, mens hun sammen med sin mand var ved at klippe hæk, er stadig indlagt på Rigshospitalet i København efter ulykken. Her meddeler lægerne, at hendes liv ikke er i fare, oplyser vagtchef Henrik Karlsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

LÆS OGSÅ: Ung kvinde i livsfare: Kørt ned da hun klippede hæk

Manden og kvinden blev ramt af en bil, da de onsdag eftermiddag ved 17-tiden var ved at klippe hækken ved deres hus på Frølundevej uden for Korsør.

Like localeyes.dk på Facebook

Bilens 47-årige kvindelige fører mistede af en eller anden grund herredømmet over bilen og kørte ind i en ladvogn, som parret havde sat op som afskærmning.

– Der er ikke noget fortov ved hækken, så de havde stillet en ladvogn op en halv meter fra hækken for at skærme sig fra trafikken. Men en bilist overser ladvognen og rammer den, så den bliver skubbet over i parret, fortalte vagtchef Stefan Jensen onsdag til Ritzau.

Den 39-årige mand slap med knubs, men kvinden blev væltet omkuld og kom ind under bilen.

Hun blev i en ambulancehelikopter fløjet til behandling på Rigshospitalet. Torsdag oplyser politiet, at hun har pådraget sig flere knoglebrud, men er uden for livsfare.

Føreren af bilen – en 47-årig kvinde – var alvorligt chokeret efter ulykken. Hun måtte til behandling på sygehuset i Slagelse, men kunne hurtigt udskrives.

Politiets bilinspektør skal nu undersøge ulykkesstedet og lave en rapport om ulykken, så årsagen kan blive klarlagt.

/ritzau/